En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Panik pas sayesinde yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış örgülabilir.

Tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın bizatihi kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve kötüın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı sıkıya kapanmaktadır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin sıklıkla ne sayfaları görüşme etmiş olduğu ve genel ağ sayfalarından pot mesajları tuzakıp almadığı kabil görüşmeçilerin genel ağ sitesini ne kullandığı ile müntesip olgun toplar.

Uygulamalarında kanatlardan biri mıhlı diğeri hareketlidir. Sabit kanada zir üst sürgü ve dal karakol uygulandığı gibi, dikey ürkü pas uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması esenlanarak henüz bir küme insanoğlunun intikaline yada tahliyesine imkân verir.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sayesinde yangının temelladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu midein güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Yangın kapımızdan birisi zor açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş evetğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Dolgular ile kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya doğruca ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve yer sarsıntısı afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın güçını kurtardığında daha yerinde anlaşılacaktır.

Göreceksiniz ki bu derece yüce kaliteli yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu Yangın Çıkış Kapısı projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Report this wiki page